Hans Nijssen en An Gelderland

Hans Nijssen

Mijn carrière begon bij de Gemeente Rotterdam eerst als adviseur, daarna projectleider en op het laatst  directeur van het Ingenieursbureau Gemeentewerken Rotterdam. Ik was betrokken was bij grote en risicovolle projecten in de infrastructuur, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en aanleg en herstructurering van woongebieden en bedrijfsterreinen.

Ik heb aan de wieg gestaan van een  veranderingsproces, waarmee de organisatie onder mijn leiding is uitgebouwd tot een nationaal en internationaal toonaangevend ingenieursbureau.

Eind 2008 heb ik “Nijssen Management + Advies” opgericht van waaruit ik, vanaf de start, een programma heb geleid, dat is gericht op ketenintegratie in de bouw, gebaseerd op ontwikkeling   van afsprakenstelsels in een open omgeving, welke de basis vormen voor de invoering en het werken met BIM (Bouwwerk Informatie Modellen). De opdrachtgever van dit programma is de BIR (Bouw Informatie Raad). Sinds eind 2013 ben ik als strategisch adviseur bij dit programma betrokken.


Vanuit  mijn kennis en ervaring van voorbereiding en uitvoering van infrastructurele projecten en bouwprocessen, adviseer ik nu 'private' en 'publieke' opdrachtgevers.

Met één collega uit de bouw vorm ik een netwerk, . Wat vijfkaart doet lees je onder het kopje bedrijfscontinuïteit: vijfkaart. De activiteit bedrijfsopvolging is ondergebracht in vijfkaart. In 2010 ben ik opgeleid tot Mentor Bedrijfsopvolging. Ik adviseer vanuit vijfkaart (familie)bedrijven over het opvolgingsproces binnen het bedrijf.

Als mens ben ik continue op zoek naar nieuwe uitdagingen, inzicht in mensen en de relatie met hun omgeving.

An Gelderland

Ruim 40 jaar ervaring in allerlei functies, bij een makelaarskantoor op Voorne-Putten. Sinds twee jaar werkt zij als receptioniste/administratief medewerkster, op uitzendbasis bij Link.

Zij werkt zelfstandig, is creatief, nauwgezet en volhardend. Met deze eigenschappen en haar kennis en ervaring levert zij desgevraagd, ondersteuning.

Binnen Nijssen Management + Advies, is zij verantwoordelijk voor het secretariaat, de financiële verslaglegging en de communicatie.

AnHans

An en ik wandelen en reizen graag. Onze reizen en wandeltochten leggen wij vast in tekst en beeld, die we op het web publiceren: htpp//www.an-hans-wandeltochten-reizen.nl. We nodigen je uit op de site en vinden het leuk als je na je bezoek een berichtje achter laat.