Even voorstellen...

 

Binnen het domein de Bouw heb ik mij gespecialiseerd in Informatie management. Ik ben vanaf de allereerste dag tot eind 2017, verbonden geweest aan de Bouw Informatie Raad , eerst in een leidende en later in een strategische rol.

In drie menu's ga ik in op informatiemanagement in de bouw (BIM). In het menu met als kopje, 'BIM: start', leg ik uit hoe je als bedrijf/organisatie in 8 stappen kan starten met BIM. In het daaropvolgende menu, 'BIM: uitgediept",  maak ik een verdiepingsslag. Tenslotte beantwoord ik de vraag BIM of GIS? In de rubriek 'nieuws' verzamel ik voor de  terreinen waarop ik actief ben, nieuwtjes. In 'evenementen' neem ik alle bijeenkomsten op, die ik bezoek. Indien aanwezig verwijs ik door naar de presentaties dan wel websites waarop van het evenement verslag gedaan wordt.

ik ben ook verbonden aan 'Vijfkaart". In dat netwerkbedrijf ben ik, als strategisch adviseur inzake continuïteit, onder meer opvolging binnen familiebedrijven, van kleine en middelgrote bouwbedrijven, actief.

Ik werk intensief samen met An Gelderland. Zij is van onschatbare waarde door haar grote ervaring en creativiteit. Onze hobby's zijn wandelen en reizen. We hebben  een wandel en reizen site.

Hans Nijssen